Я буду сильною

Я навчуся бути сильною,
Долати розпач й біль.
Я буду посміхатись тим,
Хто хоче бачить тільки мої сльози!
Я буду першою у всьому,
Незважаючи на критику усіх.
Я стану іншою – собою
Всі стереотипи розіб'ю!
Я хочу бути вільною, а не рабою.
Я буду сильною, собою!


Рецензии