Сени сагындым

Салам сулуу! Кандайсын? Мен алыска кеттим. Эми качан корушобуз кудай гана билет))

Сенсиз кундордун агымына уйронуп калдым.
 Бирок...
Мен сени сагындым, жаным
Колдорунду, коздорунду сагындым
Тагдырым тура. Келбейсин кайра.
Азыр кайдасын? Издеп таппайcыын
Жаным менин, кайгым менин.
суранам, кечир мени.
Жалгандан биздин суйуу курулган.
Бирок - суйом. Сен да мени суйосунбу?


Рецензии