Загублений час

                Я час гублю …
                Він

Ти губиш час. Я теж його гублю.
Твій образ щохвилини уявляю.
Твої слова і вирази ловлю.
В глибокій ночі день свій доганяю.

Щемить душа з поламаним крилом.
Втрачаєм час. Догнать його несила.
Торкнувсь мене ти творчості веслом. –
З ти пір в тобі поета полюбила.

Мчить до підніжжя колісниця літ.
Ми губим час. Панічно не встигаєм.
З-під ніг весь день кудись тікає світ,
Лиш творча ніч здається справжнім раєм.

В шаленій круговерті читачів
Ти губиш час. Я теж його не маю.
Торкають серце леза почуттів.
Сплітаю сльози з римами. Кохаю…
                04.05.2012р. 


Рецензии