нехай...

Нехай твоє серденько сяє,
Світ довкола звеселяє,
Своєю любов'ю хай грає,
Надію в людей засіває.

Бо серця людей кам'яніють
Від нестачі любові й тепла,
А ти зумій нагадати,
Що не таке вже й погане життя.


Рецензии