ловлячи зайчики, чекаю

Ранком вона дивиться у вікно, зустрічаючи сонце. В обід її немає дома. Вечером вона приходить втомленою, але все одно гарно пахне. Вона ніколи не забуває погладити мене перед сном, мабудь тому що я завжди поряд.
***
Мені подобається дивитись як вона читає книжку, тоді я відчуваю спокій.
***
Я качав лапками червоний клубочок ниток і думав, коли вона повернеться. Тоді я вискочив на підвіконня і побачив білу кішечку. Я виліз на ліжко, поцарапав стіну... я скучив.
***
Недавно вона купила вазон, я люблю його їсти.
***
Чомусь сьогодні вона засумувала, мабуть через дощ, що за вікном і не видно сонця. Вона, напевно, як і я, не любить воду. Я цілий день сидів у неї на колінах і заспокоював її, підставляючи своє хутро для ласки. Тоді ми заснули під звуки дощу.
***
Інколи я її бужу о 4й ранку, кусаючи її волосся, але вона не прокидається. Тоді я іду до вікна дивитися на сусідню білу кішечку.
***
Я люблю неділю. Тоді вона дома. Вона любить банани. Я теж інколи їх їм.
***
У нас багато спільного. Ми обоє любимо, коли мене гладять, ми любимо відпочивати, ми любимо дивитись телевізор, слухати Вівальді і курячий бульйон...

Чекаю з нетерпінням, твій Кіт.


Рецензии