пробач

Не йди, не йди, не йди благаю,
Не залишай у темряві одною,
Не покидай в важку хвилину,
Не розбивай серденька мого.

Пробач, пробач, пробач мені,
Не цінувала те, що мала,
Не вірила словам твоїм,
Втікала, руйнувала і страждала.

І лиш тепер зуміла зрозуміти,
Чого не бачила раніш,
Очей твоїх джерельну мову,
І палкого серця спів.


Рецензии
Дуже !!!

читаючи проникаєш у саму глиб цього відчуття провини...провини що не цінувала...

Родара   20.05.2012 14:53     Заявить о нарушении
велике спасибі...

Дощовиця   31.05.2012 00:30   Заявить о нарушении