МащНейШы самаГойны прадПрыЯць!

Шо? гдзе? када ш?
Да вота ув Сашко какой дзикТат!
Всё МалаДзечНах в дзейЯкЧах масТасв!

БыстРеЕв надзя дзеляць рехПархТаш!
Вы шо, й на фронце не быль никадарк?
Да вота жа: надзея прам на, вах, вауКрупНёйНы Ш брагин-каньБинНатк.
ПадЖараНыя яйки ш ци ш СМИрдзяць.

Мы вот!.. Мы скрозь!.. Мы власьць!
И самаВлагСна влага вав влавГальщ.
Мы лиш на пивах можым зараБляць. Бо вот ша: й на УкРайне Е драгЩах.
Давай йийГо й суйДа й! 

Такими тэмпы во й ийдзём увлад да самай светЛай мэты...всех зайЛай.


Рецензии