Про козацькi гени

Той  звернути  здатен  гори,
Той  готовий йти  у  бій,
Я  ж  старий і  дуже  хворий,
Я  вже,  майже, неживий.

Тож  нехай  ті  бізнесмени…
Крадуть  гроші, п’ють  коньяк,
Та  не  можуть  кляті  гени
Заспокоїтись  ніяк.

27.2.2011р.


Рецензии