Спогади

Боляче, як боляче мені,
Ти знов явився увісні.
І пригадала мимо волі,
Часи нескладенної долі.

В минуле вороття нема,
У серці тільки біль німа.
Що рветься із грудей,
Та сльози капають з очей.

Несамовито я кохала,
У долі щастя я прохала.
Як горлиця все ворковала,
І радо ластівкой літала.

Мене носив ти на руках,
Кружляв у небі чорний птах.
На крилах він приніс біду,
Кружля над нами-"кру-кру".

І розійшлися навіка,
Між нами пролягла ріка.
Розмила люблячі серця,
Немає в ній мого вінця.

Зненацька обірвалась тятева,
Тебе на світі вже нема.
Нема в минуле вороття,
Даремно прожите життя.


Рецензии