Килимом стелиться шлях

Ти не жалкуй, що опало все листячко,
Що відлетіли птахи.
Прийде весна, посміхнеться всім сонечко,
Все оживе навкруги.

І соловейко співатиме голосно,
Пісню кохання в гаю.
І під крила плине милая радісно,
Від щастя, мов у раю.

І закурличуть у небі журавоньки.
Все про кохання, все про любов.
І промайне журба у голівонькі,
Розігріваючи кров.

Та не жалкуй, що осінь вже пізняя,
Килимом стелиться шлях.
Знай, що у серці житиме вічная,
Пісня кохаючих птах.

І до грудей нехай горнеться горлиця,
Чиста росинка з лиця.
Ти пригорни її ніжну, коханую,
Зоряну квітку свою .


Рецензии