Ноги витри об сусiда

Ноги витри об сусіда

Багатій, жирій від злості
Скоро будуть відкладати,
Злі личинки віру в совість,
Щоб платити за невдачу
У канаві із мішком,
Ноги витри об сусіда,
Посміхайся, що живий,
А на відповідь глибоку
Відвертайся в бік, красній,
Щоб продовжувати хаос,
Одуріння і терор,
Заховатися від кулі
Доки губи у смолі,
Ноги злиті із пластмаси,
Віра зігнута на дні,
Вириваючись з ікони
На химерний, білий світ,
Де рівняються наліво
І довіру, совість б'ють,
Де ніколи не повірять,
Що тяжкі часи прийдуть.


Рецензии
Від чужого до свого
Тільки паливо і мло
Ці думки на зав'язь силі
Ці слова - намисто сиве

Анатолий Кравчун   10.06.2012 20:30     Заявить о нарушении
Я вже забув. От дивак

Анатолий Кравчун   03.07.2012 00:31   Заявить о нарушении