Чи збудуться мрii дитячi?

Колись  все  гадали,  чи  збудуться  мрії  дитячі?
Шукали  п'ятірки  пелюсток  у  квітці   бузковій.
Ступали  у  світ  по  стежині  зелено-шовковій,
А  далі  стрічались  яри  та  шипіння   гадючі.

Навчилися  ми  не  коритись  ні  вітру,  ні  грому,
Висот  досягнувши,  від  щастя  були  захмелілі.
Початок  всього  залишався  завжди  на Поділлі,
З далеких  шляхів  нас  стежина  вертала  до  дому.

Ще  млин  кам'яний  понад  Бугом - рікою  чорніє,
Сивіють  ще  трави  у  росах,  ще котяться  хвилі.
А люди  найкращі  у  світі  —  всі  добрі  та  милі,
Ісуса  Христа  лик  святий  у  каплиці тьмяніє.

Все  щастя  батьківське  вмістилось  в маленькій  дитині,
А  сила  дев'ятого  валу  —  в  прозорій  краплині.


Рецензии
Прочитал ряд васших сонетов - Хороши! Две последних строчки - ХОРОШИ!
Уважением - Тимофей


Тимофей Синицкий   04.05.2012 09:22     Заявить о нарушении
Тимофей Антонович, мне с Вами не сравниться - Вы Мастер сонетов! А я только познаю первые азы... Спасибо за визит и доброжелательный отзыв.
С уважением

Вера Кухарук   04.05.2012 20:49   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.