Ти втопився в моiх очах

Ти  втопився  в  моїх  очах.  –
Рятувати  тебе  не  хочу.
Серед  натовпу  зір-дівчат
Лиш  мені  про  любов  шепочеш.

Поцілунком  торкнувшись  вій,
Розтривожив  душевні  струни.
Я  –  твоя  і  ти  –  тільки  мій.  -
Це  найбільший  в  житті  дарунок.

Ти  смарагди  моїх  очей
Розчинив  у  своїх  озерах.
Вийшов  колір  п’янких  ночей
В  світанкових  цілунках  неба.

Я  -  під  враженням  почуттів,
В  лабіринтах  п’янкого  щастя.
Ти  мене  зчарувать  хотів?  –
Мабуть,  скоро  тобі  це  вдасться.

Через  погляд  отой  магічний
Нишком  серце  моє  вкради.
В  твої  очі  б  дивилась  вічно.
Й  ти  свій  погляд  не  відведи!..

22.12.2011р.


Рецензии