Я люблю

Я люблю запах м’яти духмяний,
Аромат чарівних матіол.
Я люблю, коли поряд коханий,
Його вуст і очей ореол.

Я люблю, коли поряд натхнення,
А в душі – почуття і весна.
В снах – казкового диво-оленя,
В щасті – дотик до самого дна.

Я люблю з прохолодою руки
І гарячі звабливі вуста.
Я люблю літні макові луки
Й коли осінь цвіте золота.

Коли в травах метеликів сила,
Коли бджілка шепоче джмелю:
«Я з тобою безмежно щаслива,
Я люблю, жу-жу-жу, я люблю…»

Я люблю, коли рими чарують
І торкається віршів папір.
Я люблю, коли голос мій чують,
Коли щастя засліплює зір.

Коли я просто вільна й щаслива,
Коли мир і здорова сім’я,
Коли поряд душа незрадлива
Відчуває те ж саме, що й я.

Я люблю найзвабливіші ласки,
Я люблю поцілунків розмай.
Я люблю, коли душі без маски
І коли почуття – через край.

Я люблю шовковисті долоні,
Коли стан - в твоїх дужих руках.
Коли серце в щасливім полоні,
Коли присмак жаги у думках.

Я люблю, коли мрії досяжні,
Поважаю змістовні вірші,
Почуття щоб – взаємні і справжні –
Розцвітали на клумбах душі.

Я люблю афоризми повчальні
І дотепнії жарти люблю.
Я люблю напівтемряву спальні,
Благородство і щирість хвалю.

Я люблю, щоб жевріли надії,
Я люблю романтичні пісні.
Я люблю, щоб збувалися мрії
І з’являлося бажане в сні.

Я люблю відчуття насолоди,
Часто в згадках гортаю ті дні,
Коли пестило лоно природи,
Коли ти був найближчим мені.

Я приємні люблю хвилювання
І все те, що Господь нам послав.
Я люблю поетичне кохання,
Імена з славним коренем «слав»…

Я люблю подарунки робити,
Я люблю гармонійне злиття.
Я щаслива, що вмію любити!
Я люблю це мінливе життя.
               
 24.12.2011р.


Рецензии