***

І марево розвіялося враз.
І вщент розбилися мої надії.
Байдужий погляд,
спокій на лиці.
Тому що у душі,
всередині я мертвий.

Секунда-дві дивлюсь у темряву страшну.
І десь далеко, в хмарах
Побачив я знайомий силует:
Згадав одразу дотик твоїх рук і губ.
Іскри в очах твоїх,
Волосся аромат,
Парфюму запах.

І запалало в грудях, запекло.
Серце забилося шалено.
Не вистача повітря.
О, нене!
Оголену твою красу
віками пам'ятати буду.
І як на самотині вмру
Розбите серденько моє
любить тебе не перестане


Рецензии