я хочу, так хочу

Летіти з тобою до сонця й радіти,
І подиху твого прискорення чути,
І кожного ранку все більше любити,
Так сильно любити, про себе забути.

Так сильно стискати в обіймах, як в грудях
Стискається серце від погляду твого,
Так сильно бажати, кричати на людях,
Що ти, лише ти, вартий серця мойого.

Чи то я твойого…ми варті обоє.
Ми разом, а значить ми ціле одне.
Я хочу, так хочу, жити тобою,
Я хочу ще більше поруч тебе.


Рецензии