Хустинка-павутинка

"Море-море, мир бездонный, пенный берег волн прибрежных..."

Блаженствуя,я на піску лежу, Дивлюсь, коли: що це?
Стоїть вона: тоненькі руки, тоненька, і сама, на плечах хустинка-павутинка. О, миле ніжне,  козеня!
Вітер дмухнув, зірвав хустинку, поніс до мене і закрила вона мені лице і скроні.
Я її в долоні взяв, тримаю.
Дивлюсь, а вже її нема.
Що це було, примара? Ні! Адже хустинка-павутинка на мені!
Я бережу її на згадку.


Рецензии