Ну, да шо-то в мынэ такэ...

Ну, да, гэ, пувторы тыщ блэк!
Бо Ж за каждый стишок бал но Б...
Ля, Х, БальНог.

По два бала бирОМ во Ж вождь.
А О стальнэ Е Сам Господь Ш!
Ну, да й штыры тыкш лиш чыкТачь за павРоКу Сь вух Вась К.

Опшым, на пал гахТоф ухПахСьць
Я тут гондычкы з Дид Панас.
Борода вся в перлОвнНый кашьц - а вин хочэ да й Таньк.

Да навошта це барада вж!
Ты яе пастрыГАЙ! дай да й Ганн.
И тада ты зусим Каран зь БибЛийЯн паныМАЙш.
От так.

Рама ль Пану да Панну Дафш.
Да ты што гондэ в срацы шклоф!
Я Ж во гондэ з мукы змоЛов всим 110 ЛюгБов Ш.

Да, вот так екся мы щытайм
Жытку к жытцы й ЛийСандр.

ПодыВысь но на букВый рад! -
Шо, дэ, як...я тоби дурРак? -
Ну, то в гозыро скынь спыньЖяк Шь! - И я, шо, вшэ й спахСён афт псарнь?

ШыляГовыч дэсь якыйсь напаф Ш
Да О на Шуляка Ш, ты Ш ба.
Ну, й шыльле, шо по сцинах скач,
Ты Зь взьМэш на бызМэнь.

Гындэ, гондэ й О дэсь в Дыржы Нас
Всэ схвахЧахНах ф свах Сь.

А дэ Ж НабеРежныя Чална й
Вам нарижНык да на й рожна.
Ну, так воно. ВавКу Зь Вась трэ ексь закалаць.
Ий ойБйиДаемСИК взе й сполнайт...с Пол ПотОМ, ха-ха!

Нагарив мы вам, чы ны надт?..Надь!
Ну, дала Жинцы хат с изба вж
НекКа, Х, свята Р...
Рыбынка Ж.

Ха! А Жинка чё...прам больна й?
Да во, Ж Дидка Васьк... ий ВасиЛинка какась. Душа нашаЯв.
Да й душыть, ДушМан, кавкАзц.   


Рецензии