З першого поверху...

я побачила тебе вперше в п'ятницю
ми заходил до одного підїзду
ти одразу впав мені в око,
я подумала :"Як би тільки їхав поряд зі мною,в цьому маленькому ліфті!"
я пробігла трішки вперед і нажала на кнопку,
зайшла і тут голос твій :"На який вам поверх?" і посміхнувся.
-дев;ятий
-а.мені на п'ятий.
в голові "ну чому ми не в Абу-дабі,не в хмарочосі?
чому ми вже поміж другим та третім,
четвертим і п'ятим,
чому я не на цьому виходжу,чому він не купив собі квартиру на дев'ятім?"
Відчинилися двері і він вийшов собі тихо.
Залшивши мене у ароматі свого парфуму,
один на один з примарою клаустрофобій
і питанням "Ну чому у житті завши так виходить:
тобі-пятий,йому-девятий,ти в сльози,а йому-пофіг?"
В неділю я поверталась в цей же підїзд,
набираю код домофону і тут
-Почекай,відчиню!я пам'ятаю,тобі на дев'ятий


Рецензии