Осень

Весна нас манить в далечінь,
як місяць зорі в небосхилі.
Вона біжить від нас як тінь.
ми наздогнать її не в силі.

Ти, осінЬ, трохи зачекай.
Я ще стежиною пройдуся
Крізь дивовижний цей розмай
і до весни знов доторкнуся.

У  тебе, осінь,сто доріг.
Іди у квіти,трави,роси
не оббивай ти  мій поріг
і срібло не труси на коси.

ти свої фарби збережи,
змалюєш ними зимній  ранок.
Мені ж ,прошу, наворожи
щасливу долю на останок.

 


Рецензии