Тут у нас уш баллав тыщы

Но, хы, в РейТинге тинге Шь!
Ты но скаш шо-нэПуть гыньшэ -
Путин Волка до й МедьВеДь Жь!

Я надену РуКавыцы -
Ий ужэ й Надежда мне,
Шо я й бильШый за й сквырНишых, чым Говэчка вав ГОМне.
ШИЯ тольСтая уф Тольты Ш.
Ну, шо й Крэйда ципа дэсь.
Тока я зь ци взь АнайТолий:
Толи Ж нету в рылоВень!

НепаНятна ИС Непала Ж
Кум ГорилКу Сь Мняв Жынэ.
А я шо...пышы пропало вж кажнэ вж Зэрне КажаНэй.
Дэ шо взьмэш ув даш Стрыльце,
Колы Мыш но СтрэльБу Ш бЕ.

Так от мы й быс мяхКых знаКый
МохШым, опшэм, гондэ й здесь.
ЭкаНойМиць Миця МАЙсла вш.
Ибн Энэргия Ш лись в беск. Ну, то натэ шэ Чырпак вам,
Можэ, й дойБрых СцихаРей Б.

В МЭИМ ХатТыр всэ прымБранэк!
Навыть тюли й занНахВеск!
Так шо Гыцыль гэтой Падла Ж.
Бо Ж, ну, дэ Ж в ёго Отец. Ни й на й Небк, ни й на й Земле Зь.
Ну, а ХатТар Хто дэ в негр?


Рецензии