Stairway to Heaven Led Zeppelin


There's a lady who's sure
All that glitters is gold
And she's buying a stairway to heaven.
When she gets there she knows, if the stores are all closed
With a word she can get what she came for.
Ooh, ooh, and she's buying a stairway to heaven.

There's a sign on the wall
But she wants to be sure
'Cause you know sometimes words have two meanings.
In a tree by the brook,
There's a songbird who sings,
Sometimes all of our thoughts are misgiven.
Ooh, it makes me wonder, ooh, it makes me wonder.

There's a feeling I get
When I look to the west,
And my spirit is crying for leaving.
In my thoughts I have seen
Rings of smoke through the trees,
And the voices of those who standing looking.
Ooh, it makes me wonder,
Ooh, it really makes me wonder.

And it's whispered that soon
If we all call the tune
Then the piper will lead us to reason.
And a new day will dawn
For those who stand long
And the forests will echo with laughter.
,,,,,,

+++++
Лестница в небо

Ты спросила меня- что за лестница в небо?
Где она и кому предназначена?
Эти дали манЯт,
 эти выси звенят,
Как хрустальный дворец - не иначе…
А-а-а- Не иначе!

Флейта Пана в кустах, нас с тобою поманит,
мы на зов её радостно бросимся.
Только если нет всё-таки мани в кармане,
ты меня одолеешь вопросами.
Где же она, где?
Где она - эта лестница в небо?

Знай же радость моя, хоть не миллионеры-
 мы , но ты –моя лестница в небо,
пусть не смокинг, а джинсы в моём шифоньере
мне такое житьё всё же любо.

Так не будем с тобой предаваться   печали
коль   струятся сквозь лес   лучи солнца
 ты прекрасней Венеры с картин Боттичелли
ты божественней дев Ренессанса.

Закачают с тобой нас   золотые  качели,
то ступени наверх  перломутровые,
пусть улыбку твою на холсте Боттичелли
нарисует  весеннее утро.

А-а-а…


Рецензии
Юрий! СПАСИБО Вам ОГРОМНОЕ!!!

Монтигомо   06.05.2012 22:21     Заявить о нарушении