Ий апуСцив Ш слон свой столб

Ий зник весь сыр-бор.
Ниц ниМА Й ни Ж татар
Срэць лицьВина вж.

Гэт КаратКевич сказаль!
Так ша чыйТай-тко во нас.
А если ты но Бам Жак,
БамКай дзе вш тамк. За сарРай, Х! А мы пасМель во ля й вас
ВдарРыць слана Ж.
Жанк АгуЗярава в нас Е такжа самк!

Ибо Ж взашла вжа й зара
Всих ЗараТуср.
Ий Туз на сутк
Всих сучк в КарТуз. Зарэ мы збомСяйМА Й вам Ш,
Ой, як млынЧака!
Цилу ныдилю вкысаф Ш сыр на сфацьп нахШай Каць.
Ну, так на Ж, Киця, згамш. Ты Ж, ха, майн Жапк. Воцёт, а ны шось так спрайт!
Вкынь но за шкварк. А ны Ж бутуляк вас а ны вжра й.


Рецензии