Шо такэ!? аж до нэба зранку сь пух изь викэнц!

Да проеХайло Ж сто машынэй, Х…

Жыв да быв неки паря.
Рэдькы параНый хрень.
Вин з жыдамы гутарыв да на мовы сваей, Х!
Гэто Ж трэба до нэба так пудняты чыртей! –
Так, ну, кажэ хтось дэся вж, хы, пра нейКих етвег.  А ны жыдКакСьць ци дзе взь.

От мы гондэ усталы й…
Шо Ж, до мыскый скорей.
Да, узьмэш хоть ты в Хары рамы запроста й знемш.
Ты но во до водяры…
А там, Божэ мий, змей!..
Харашо жыци, кажуць,
Уф крысТьянСкой исбе Шь.

Крыс ны в когут ны й в хаты Ш.
Тыша прам гаш весце Сь.
А хто гэто тут камынь, бы Сь Сизиф, вололочэ вш?
А, вола ты зобачыш. Так, но карлик вець Шлехт.
Шо Ш то гето пак сраньняв покусяло мин херц?

Зильле в наш одеЯльцах.
ОдеГихТрия мэйн! ПухОМ всэ вдрух заслало, Х!
Но окно настэж Дек.
И цымало убралы
Вжэ Ж бы й тэйи, хэ, нэнз.
Не, аж круча в глаза це!
На шосе вець посьЦель
Ув Целяци КозьЗечь. 

Гэто шо вин во носе…той, ну, ЕК там, шызеньк…
Да вот дырка ву носе. А в нозДре й ны й дрозДэй?
Ув рове не васьМёце-К
Цип качелка палеск?
Цуд ведзь прама, як осень
Ос табе да в вушше вш.

ШылыСтеть ивы с клёны!..
Шо поризав ведьмедь.
От и мы кажым: просто Ш взеты видёр штук с пЕть
Да залыты влад гочы сокОМ Ж тым, шо хтось пЕць.
А ны кров жэ то, можэ, клёна чы й быйРыйЗэньк.

Да, ну, шо вы! Вси ро****зь в Залядыньни Ж во млечк.
Да сходы во до Лёни да озьмы хоць сымен, хы, на гредк.

А дошчи всэ, гэх, плевЛять! А ны в кого ны йдэ
А ны конык в траншею, Х,
Шо скопав мне ваш Брейль.
Мы насцелы шэ дэся
Аж на тэй, блин, недзельк.
А выйДро хай вонее…хоць век!

Как жап замуж мне ексяк… ну, там Пэ этта нек
СамосадОМ палезла вж:
Жах жа прам аж бярэ й.
Кали ты вжэ старэньк
В баразне Зь.

Набывайтэ подушкы но перь!
Нафига Ш вам в рове Астафей…рве и рве й ламне дзесь цип татарскэй травэньк.
А па-руски эт ЕК…ПерВерДем?
Ну, пахныть! вбЕ й сопле. Аир-хрень.

А корычНева палка ше где… на конце камышей жь.
То качелко й, мо, й Е зь?
На то тэ взь!


Рецензии