ЛихоманКу Ш втрасэш... в ЗаКозель

Ув Литву мы рванемся!
Там двийЖэйНий щэ Ж лейпшь.
ВздорРожало рожало?
Да, ну, шо нам, лабешк!

Молока мы й уф Мани Ж
Ось озьМэм зарэ сь Пешьт.
Да и водка да праник
К нам праникне скфось щель, Х. От ий вмнэм...карРуСель.

Мода зарэс на шо дэ.
Да, навЕРн, на портВейн.
НабеРом жа й ий ромаф! Хай на сто ажный лет!
А Тылетюм а ны вам хоць сенц. Ны капусты в магаЗин сылэнц. Хай сыло здохнэ в ведьм.

В суете дом мы стрОйим!
Ны стрыМаты маТер!
Ой, якэ гарнэ платьте!..всэ, бы сажа в Буцэй.
И кудах, хэ, сабраЛысь...
Да во Ж, бач, свахе вась...ну, емНадЦыть з нулямы вш.
Саранча й зайГуйЛяйт!
Колы Кол в Ноль вохШол.

Кый-Сатурн-АгруЭр гэто Хто дэ тыпэр.
Да уф Коз, Тёлок, Деф бог земель!
Бильшь за всих хто Ж жывэ.
Но норыця ф, хэ, дэсь розоРех Ш.

ДиоНиСий навРад лих
ЛихоМанКу Ш втрахСэ й,
Колы колыво падлыщ
Вжэ счас вжрэ на путех. Ты Ж но бач на кракСакВикЦ!
Мы сычас с огурЦэм
ОгурОшым кудэль.

И вав Пинске вси Ниньци
СайтБрайтЛихСИК в еврейк,
Шо улад прэ на шышок з йих дочко й ий сысТрэньк.
Сваха втулыть ЧытьВэрк!
Ведь ны ззила Ж Владимир с Пытрэм. Муж жывэ...на тым свець.


Рецензии