***

В чуття до тебе - нібито у став
занурююся нині з головою
І навіть те, що ти уже кохав,
мене ще більше з"єднує з тобою.

Всю гіркоту твоїх розчарувань
я ніжністю пом"якшити бажаю.
І відновити силу починань.
І прояснити межі небокраю.

1996, 2012


Рецензии