Гдзе жэ ана, доч неких Стрыльцов?..

И вот мы плыз, пляйн!
Да нет, а никак Сай Рам.
ПажалСта, ф стагодзь раз зьвани да Янк. Ибо жэ как даць
Папе  хоць чэрПак. Да вот таки пахк, як в Грушавцях.

Нету у нас мам. Такжэс ий нем татк. Выкиндэр Ким-жыдк
Брыль с  галавы вж.
Так вот гадуй бабк
Дзетку  ци Василька.
Ды й щэ й якойсь Вальк
З Бер-Шыв ци прам.

В Бруклинах нах знаць руския букв даж.
Мы их паруб в сруб 700 авинюв.
Ий ни й пайДним-К трубк.
На фик нам Януф.
Янус ци вш с Ян прам. Да никагда Ж. Нету минял туфт а ни в СаШАх-вшах .
И токи Кинг нуль  любит цыбульк.

Вот и увЖрав в матк
Перцав чырвонь смак. Гэта жэ так влад вбиць марынадк.
И мы сюда, взад.
В Рылавич наш  псарнь.
А тут пасуць статк кал пиваварнь.

А ви П, Казлы пас?
Госпадзи, дай рад всим, хто забыв нат
Татку Сь Стральца!

Гэта Ш вага вжа, ну, разыскаць твар.
Хай хоць таку драбл, яко Цэнтавр.

Ой, щэ прыдзёт час да и на всяк вшак. Шо а ни да Вань с Козлы така Ж.


Рецензии