Обикновени рисунки-47. Сила

Още не…
Още не са изплакали
сълзите си
лозите.
Отрязаните върхове
болят-
като през
всяка Пролет!
А Тя
(Отдавна знам!),
набира сили
нощем
с Вятъра, изпратен
от звездите…
И само се досещам
за какво,
през сълзи
и’ се молят,
ей-тъй, както си
мълчат…

Б.Калинов
22.04.2012г
Пловдив


Рецензии