У нас ЕвГейНий РуйСкий всех уйЧит пець па й руски

А мы такы дзебилкы,
Шо й ныц а ны й морквы Ш ззиж.
То в чом дзила, парШывЦы?
Мо, ззижмо й пар Шыв ГлыньСьКых?

То добрэ. Пьем чай вси вжэ
О гондэ кала дидка.
Шо борода аж сыва
Вжэ от СМИтань войШывЦяфк. Ныситэ но ля Ситы хоть Рамы квиты билы Ж.
А то, ты Ш бачь, всадылы
Ля нам тут малпы слийВый.


Рецензии