Я люблю весну

      Я люблю весну

Я люблю, як в листя молоденьке
Навесні розбурхує ліси,
До зими іти ще далеченько,
По дорозі райської краси.

Розцвітають рано абрикоси,
Потім квітнуть яблуні в саду,
Білі вишні – кучеряві коси,
Як красуні змащені в меду.

Як бурхливо дихає кохання,
Поклик виривається з грудей -
Наче ріки потечуть зізнання,
Як затягне пісню соловей.

Чарами наповняться світанки,
Серце заворожать на зорі -
Небо синє, ніжне, мов фіалки,
Що розквітли в луках на землі.

Я люблю, коли весна воскресне,
Як зове кохатись соловей…
Дивовижні почуття небесні
Надихають мріями  людей.


Рецензии
Первый раз я приехал в Киев в 1970-м году утром, был голодный и с вокзала пошёл в "перукарню" купить хлеба, а это оказалась парикмахерская. Удивительный язык! У Вас в избранных, как во властях Дагестана: президент Мамедов, прокурор Мамедов, судья Мамедов и все другие - Мамедовы. Здоровья Вам и добра. Ю.М.

Юрий Михайленко   07.01.2014 10:35     Заявить о нарушении