Маяття

Люблю свою країну, нищу дику,
Люблю її розтерзані ліси!
Та депутатську ситу „синю” пику,
Ніде я не вбачав подібної краси!

Народ давно занедбаний та хворий,
Йому вже не зарадять лікарі!
Лише церкви здіймають погляд вгору,
Та в душах темно, ніби то в норі!

А люди, горе їм не має віри,
Не має щастя, тільки каяття!
„Тевтонії” не знають зовсім міри!
Та порожнеча всюди, мертве -  маяття!

         27.04.2012

„синю” - действующая власть в Украине
„Тевтонії” - автор сравнивает действующую власть в Украине с Тевтонским орденом (нацизм)геноцид собственного народа.


Рецензии