Носим те до днес

http://www.stihi.ru/2011/05/02/8539
НОСИМ ТЕ ДО ДНЕС
              Памяти Галины Губаревой
Светлината ли е твоя дом?
Вихрите ли – братя и сестрите?
Ефирен дух и Божествен стон
Телефона буди на душите.
Лятна си в извечния сезон…
Ароматна с пурпурна украса
Ярка и над моя небосклон

Паметна мечтите си поднасяш.
Амурени нестъкнати мечти,
Мамят ме и водят там, където
Янтърна звезда в ума звезди,
Тихо смъкнала се от небето.

Грабнала отвъдни светове,
Априлски хлад, но душа без вопли.
Любовта ни носи и зове
Обич да дадем за обич топла.
Чувам те и в радост и беди.
Китарата в душата ми звъни,
Ехото на твоя стих реди..
            25.04. 2012г.


Рецензии