Мiй Чорнобиль. 26 квiтня... 26 рокiв по тому

 Здрастуй,вiтчизно,
пiсенна тиша.
Смутку i болю
одвiчная нiша.
Радостi й горя
Незгасле багаття...
Чиє ж то на тебе
упало прокляття?
Люба хатино,
подвiр'я заросле...
Ось я!!!Прийшла!!!
Вже зовсiм доросла!!!
Ти не дивуйсь,
я те саме дiвча,
що ледь сягало
хвiртки плеча...
Не впiзнаєш?
Да i я тебе теж...

 Rutа*2012


Рецензии