життя п1дл1тк1в без прикрас

Все частіше діти
Страждають фігньой.
Цим страждає навіть
Відмінник той.

Після школи, як на свято
Йдуть у магазин.
Накупляють алкоголю
Ну то хер із ним.

А що травку воникурять
Не хвилює вас?
В них же у легенях
Веселящий газ.

До легень доходять все
Шкідливі пари,
Хоча в маленькій кількості
Та все ж їх знайди.

В цьому димі непримінно,
Випари сірчані є,
Миш'як вміщає в собі,
Що вам легені пропече.

Нащо ж нам травитися?
Краще пробудитися..
Я за вільні почуття
Та стосунки до рання.

А ви краще не Їбіться!
Сигареткой затяніться!
Імпотентами ставайте
Та на ситне налягайте.

Будьте жирними й больними,
Вічно п'яними, старими.
Виглядайта на всі сто,
Щоб здоровя в вас було!

Не вважає вас ніхто
Поганими і злими.
Вибирайте до душі все
Й всі справи по силі.

Сила волі може бути
Навіть у ледачих
Та у тих що вічно курять
Й без причини плачуть.


Рецензии