з життя можливо

Коричневе, Медове і Біле волосся
Розлиється рікою, коли будуть босі,
Коли віддадуться першому коханню
Та зустрінуть зірку першу не вечірню
-ранню!
Батьки яких щоночі будуть хвилюватись,
Щоб зі своїми дітьми на віки зостатись.

Прийде якось Білий локон до Карого в гості
Поділиться життям своїм, залізе у постіль.
Наступного разу прийде Медове,
Зовсім не таке як Біле та все ж загадкове.
Розповість нові новини та вірші зелені,
Що розпустяться що ночі з темрявою в мене.

Приведуть ці вірші нас, на хвилю зітхання
Та покажуть усі пози для ночей кохання,
Бо почалося у всіх життя доросле,раннє
Та на жаль не обійшлося без розчарування..


Подумає простір про наше життя та
З порадами своїми піде в майбуття..

Подарує вічний простір Карому волоссю
Купу митей неповторних, що небачив досі.
Подарує щось і Білому - та воно не прийме.
А Медове з думкою у вічність порине,
Щоб тихою зіркою приходити вночі
Та запалювати вогник в кожного в душі.......


Рецензии