Ярiвська школа

                Ярівська школа

   Муз. М. Мотков                слова М. Мотков


      Зранку нас знайома стежка в храм навчання всіх веде,
         Шкільний дзвоник на порозі в класи школярів зове,
             Всі спішать в палац науки вчителі і дітлахи,
         Поспішають в любу школу юні зіроньки - птахи!

                Приспів
        Ярівська зіркова школа – заклад праці й навчання,
               Вчителів яскраве коло – незабутнє почуття,
         Школа дивна, світла, чиста – дітлахів учбовий рай,
        Острів щастя і натхнення – школа люба процвітай!


               Відчиняє школа двері - храм науки і добра,
             Вчителі дарують дітям найсучасніші знання,
          Класи світлі і просторі – творче місце школярів,
                Чути музику, поеми і читання букварів!


         Геометрія, комп’ютер – комплекс знаній дітворі,
               І за це ми щиро вдячні любі наші вчителі,
        Шлях будуємо к олімпу - в світ палкого майбуття,
       В світ зірковий і чарівний – Європейського життя!

   
     Слався школа світ учбовий - храм знань, праці і чудес,
             Дітлахи святі лелеки, долетіть аж до небес,
        Слухай пісню Україна - гімн натхнення навчання,
       Ми з тобою рай чудовий – люба школа Ярівська!


               
      


Рецензии