Янтар

                Янтар

                Муз. Н.Мотков
                Слова Н. Мотков


                Жив на світі бунтар, любив пиво „Янтар”
                Мав шикарний авто „Лімузин”
                Був веселий, крутий, носив хрест золотий,
                І ходив кожен день в магазин...
                Покупав він вино, пиво, хліб, молоко,
                І читав свій бестселер „Бульвар” ,
                Вечорами ходив в бар, в кафе, казино,
                Смакував краще пиво „Янтар”

                Приспів
                Пийте, пийте, пийте, пиво „Янтар”,
                Як крутий, крутий, веселий бунтар,
                Пийте, пийте, пийте пиво „Янтар”,
                І читайте всі бестселер „Бульвар”

                Жив на світі бунтар, любив пиво „Янтар”,
                Мав він яхту і свій дельтоплан,
                Мав блондинку круту, суперстар молоду,
                Дарував ій свій аероплан,
                Бриліанти купляв і «Бульвар» дарував,
                Жив як справжній романтик такий,
                Пив коньяк і вино богував в казино,
                Коза нова найсправжній, крутий...




                15.10.2008г.
               
               
               
               


Рецензии