Прабач

Прабач, мяне родная Краіна,
Што не выйшла з мяне патрыёта.
Прабач, што сорамна сення, 
Роднай маці за шалапутнага сына.

Прабач, мяне родная мова,
Што не магу гаварыць я свабодна.
Прабач, але мне не турботна
За тое, што з табою мала знаёмы.

Прабач, мяне родны народ,
Што лічу цябе адзінакавым быдлам.
Прабач, што глядзець мне агідна,
На тое як ты гінешь з года ў год...

Прабач, што ўседно табой ганарусь,
Мая адвечная песьня - Мая Беларусь.

26.04.2012


Рецензии