видих-вдих бiжать земляни

Місто задихається. Легені
Хрипко – видих-вдих… Бракує кисню!
До землі згори на місто тисне
Смог отруйний. Клаптики зелені,


Ще живі ліси, гаї та луки –
Вартові Землі невтомні  - диха
Хрипко…Важко…"Леле! Лихо!.." -
Плачучи, здійма в молитві руки


До небес… Артерії планети
Сміттєтруйно плинуть в океани,
Заводські  їжачаться багнети…
Хрипко - видих-вдих – біжать земляни.



26.04.2012


Рецензии