Зухвала любове, кого виглядаеш iз лiт...

Зухвала любове, кого виглядаєш із літ,
Кому відчайдушно свої розставляєш тенета?
Як вітер травневий, ширя твій п'янкий зореліт -
Причалів багато, а пристань принадна - в поета.

Він час не змарнує і пристрасть по вінця наллє
І зорями-квітами встеле розпахчене ложе.
Цілунки розсипле, немов діаманти з кольє,
Схвилює ласкавку і зніме хистку загорожу.

Зухвала любове, прошу, ти лише не спіши
Із трепету-виру свої забирать обладунки,
Залишся довіку чи сяйво хоча б залиши
Та чарку безсмертну любовного юного трунку...

21.04.2012


Рецензии
В'ячеславе, рада за Вас і... Ваші нові почуття. Людина живе доти, поки любить. Любові Вам щирої!

Вера Кухарук   01.05.2012 21:15     Заявить о нарушении
Ви, як завжди, праві, пані ВІро, дякую Вам!

Вячеслав Романовський   02.05.2012 19:39   Заявить о нарушении