Травневi свята

Телефонний дзвінок: «Які плани в травневі свята?»
Я сказала, що нас цими днями не буде у місті.
«Десь поїдете?» - «Так». – «А куди?» - Й тут моя простота
Поспішила із себе гламурний пострушувать блискіт.

Я невинно збрехала, хоча і не терплю брехні –
Повернусь і тоді розкажу – в мене є така практика.
Я сказала, що їдем сім’єю в село до батьків,
А насправді тримала квитки на літак за Атлантику.

2010 р.


Рецензии
Тоню, привіт!
Скажи, будь ласка, як ми можемо обговорити правки у збірці. Це можна буде зробити на зустрічі у суботу?

Prosto Zagadka   23.07.2012 15:45     Заявить о нарушении