Мiсячний сир

Ви місяць куштували вже на смак ?
Він дуже схожий на головку сиру!
Із ароматом розмарину та інжиру,
З скоринкою що тане на вустах.
Всю ніч, буває, з небосхилу манить -
Аби ж його дістати хоч шматочок,
Хоч скибочку, хоч крихту, хоч кусочок
По-швидше,поки не настав світанок.
Та він висОко - не дістануть навіть миші,
Лише жирафу довгошийому під силу,
В ночі, коли всі сплять , у повній тиші,
Поласувати місячного сиру.


Рецензии