Моя зiрка. На украинском языке

В народі кажуть, що життя дорогу
Далеких сфер висвітлюють вогні,
Що кожен має талісман від бога,
Щасливу зірку в темній далинi.

А коли зірка з неба швидко впала,
В глибокій темряві прокреслюючи слід,
То в когось серце битися перестало,
Чумацьким шляхом він покинув світ.

Від світла зоряного я завжди чекаю
своєї зірки послання і листи.
Щаслива ти? я в точності не знаю,
Але я в тебе вірую завжди.

Ти як і я живеш і не здаєшся,
А я горю, палаю, як і ти,
І в мить коли у прірву ти зірвешся
Не скажуть, що даремно ми жили.

І мрію я не вірячи прикметі,
Коли обох нас викреслить життя,
Щоб народилась в цю хвилину на планеті
Людина , найщасливiша ніж я!


Рецензии