Там на полонин

                Там на Полонині   
               
    
                Муз. М Мотков
                Вірші М, Мотков


                Там де сині гори, аж за хмари труться,
                Де бурлять каміння і вода з гір льє,
 Там цвітні узори, наче килим в’ються,
 Кришталева, чиста там любов живе,
     Там на Полонині люди файні, дивні,
     Там палке кохання і барвиста ніч,
     Там трембіти грають, зірки опадають,
     І впадають в русло бурної ріки

 Там де сині гори, смерекові хвилі,
Де яскраві квіти і цвітуть гаї,
Там живе Іванко, очі сині - сині,
                Брови наче місяць, серце золоте, 
   Там на Полонині зорі ясні, дивні,
   Росянисті квіти і життя палке,
  Там трембіти грають, зірки опадають,
  І впадають в русло бурної ріки

                Там ліси і гори, буйні косогори,
                Ллється наче стрічка голуба вода,
                Там на Полонині де розмай і хвилі,
                Зоряне кохання і палке життя!





               
 


Рецензии