Однокурсниц

                Однокурсниці.

                Технікум. Аудиторіі. Актові зали.
                Ми ще юні, нестримні, стрункі...
                Перший вальс ми тоді танцювали
                І від молодості були п"янкі.

                Не сумуй, дивна пташко, за юністю
                Я щаслива,- собі накажи,
                Хоч від молодечої буйності
                На паркеті вже стерлись сліди.

                Зберемося ми всі не вагаючись,
                Хто остався, той прийде в наш клас,
                Попрошу, несміливо тупцюючись,
                -На вальс я запрошую Вас.                20.04.2012.


Рецензии