Десерт на двох

Ти куштував мене -
Вершки ванільні з шоколадом.
   Солодкий і сунично-запашний
    Був поцілунок твій;
    Його я смакувала,
    Не в змозі відірватись,
    Побоюючись, що невдовзі
    Лиш денце доведеться облизати...



    (написано 20 жовтня 2001р.) 


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.