ми творимо свiт

Нас двоє, ми творимо світ.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


 
Світ яскравий, неповторний. Світ , в якому кожен звук має свій колір, слова відразу перетворюються на образи, які кружляють навколо, злітають над нами, і ми самі стаємо легкими, кольоровими, мінливими, яскравими....
Ми підносимось угору на незбагненну донині височінь, занурюємось один в одного, всотуємо: ти - мене, я - тебе, зливаємося в єдиний, потужний океан.
Світло, колір, звук - все відчувається на дотик, смак і запах. І вони такі несхожі на ті, що ми знали колись.
Ми творимо світ і ніхто не може бути втаємниченим в процес творення.
Лише ми двоє.
Ніч... Зорі... Шепіт... Океан...



написано 24.05.2009


Рецензии