***

Кохання... Вічність...

Спогади... Журба...

Самотність... Тиша...

Ніч... Сльоза солона...

Рука тримає міцно олівця,

А я у мрій у вічному полоні

Я покохала... Всім наперекір

Його зелені очі незабутні

І слово перше ляже на папір,

Коли душа застрягне на розпутті

Чи покохаю я іще когось?

Отак, як цього сміла покохати?

Чи знала я, що я для нього "щось"?

Якесь сміття... Повинна ж була знати!

Та я ж не знала, а життя своє

Заради нього без вагань віддала б

Тепер кохання жевріє лише

А все одно кохала б і кохала...

Я віддалась коханню вся сповна

І принесла себе йому в дарунок

Та чашу горя випити до дна сама повинна...

Після - порятунок...


Рецензии
это что-то ураинких напевов с намёком для москалей!

Олеся Южная   24.04.2012 23:39     Заявить о нарушении