Хай на да вас войНяйло найдь!.. учициля

На досвытку у школу
Ходылы диткы онь як! Дывылысь, дэ сорока да лыса хап  у пасць.
А ты ны хочыш, шобы ваш голынькый рыбёнак да сивШыс цип на лотКу Сь…
И онь, как ЕК Щупак вш?

Хай хто дэ вам говорэ, шо мы ны вэльмы добры.
Стары занадта Конюх зламае вець вазка З.
Дык Казка-та Вясёлка? Цик проста нешта Пешта
НасачыйНяф зайВельМа, Г? МаГавЗин Зь Е сце в гавк. И мы пайДзёма зь Дзёма
Тут во жа у калёШаъх…ий шах уш точна шахам ухСих махСцяв: на Вам, друг, ша й запалк! Ага, В!

…Дак Я тут ныц ны поняф Ш!
ЗвидКиля киля морКвы ль
В тыбэ О вдруг, Мий Боньдя, Х, да рапТом знатно й навыть шэ й пушка гаж запалок.
От пак КовЛях лях цваный.
Ну, ек (як) мама дражныць
ВедзьМака, шо взяв мака
Да й в Тань макай. Ол райт!

РайТуйтэ! В Рай Ятвяг зайБраль ульСих паньЦих.
Ну, шо…к.
Ув сумку влизь
Та й выйГрып шо хахЦись.

Ий грыпы ныКакый
Ны в Брыль, а ны в Васыль. Но пич затопыш, згынь, ты в РылоВыч.
Хотя бы надВычир
Спымо мы з Брыч.
И тьак, но пуд радНом…
ВдваЁм Ш. С сваим АньОль.

Вот так от мняхКи сь зняк
Шукайм с Панас у вас напрам. Напрамак ветРу как? Как Як в Бычка
Ны взьма ны капли й Агнь.


Рецензии