***

Мене смерть лякає так само, як вас...
Навіть більше, німіє тіло.
Роздивляюся в профіль себе і в анфас...
Нескінченно я б жити хотіла!
Несподівана мить ця настигне й мене.
Ще не скоро - я бачу майбутнє.
Ані вас, ані кого вона не мине.
Попіклуйтесь про всіх присутніх.
Щоб були там всі ті, хто мене кохав,
щоб були, кого я кохала.
Щоб були навіть ті, хто мене не знав,
навіть ті, кого я не знала.
Рот червоний, волосся довге й руде -
при житті - то й при смерті красуня.
Найгарніша сукня тоді підійде.
І пускайте сльози і нюні.
Відшукайте галявину повну конвалій
Хочу чути їх аромат.
Не лякайтесь побачених там аномалій,
бо я буду проситись назад!
Ви відчуєте мОю жагу до життя!
Що й самі захочете жити!
Я знайду новий метод для вороття!
Перевтілюсь мабуть у квітах...


Рецензии